Trainingen

Niet horen hoe het moet, maar ervaren hoe het kan.

Hoe introduceer je jezelf? Hoe sta je naast een patiënt die in een ziekenhuisbed ligt? Wat zijn aandachtspunten als je voor de klas staat? Hoe kom je zelfverzekerd over?
Zo maar wat grepen uit vragen die behandeld kunnen worden in de interactieve trainingen van Studio Maki. In de trainingen gaan de deelnemers aan de slag met praktische tools horend bij thema’s als sollicitaties, presentatie, weerbaarheid, teambuilding en nog vele andere. Wij zorgen dat het optimaal aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Deelnemers kunnen na een training direct aan de slag met de handvatten die ze aangereikt zijn. Ze hebben geëxperimenteerd met verschillende lichaamshoudingen, weten het verschil in uitstraling en hebben geoefend met een van onze eigen trainingsacteurs om slecht nieuws te kunnen brengen. Kortom, met de praktische tips kun je de volgende dag al uit de voeten.

Ready, Set, Again!

"Zowel ONLINE als OFFLINE beschikbaar!"

Maki Staart zonder achtergrond (kromme lijnen)

De training over non-verbale communicatie voor mbo-studenten.

Iedereen belandt wel eens in een situatie waarin je niet begrijpt wat je verkeerd gedaan hebt. Je schijnt boos over te komen, terwijl je dat helemaal niet bent. Er ontstaat ruzie, waarin je dingen zegt die misschien niet heel handig zijn. Je kan dat niet meer terugdraaien. 

Maar stel dat je het wél zou kunnen doen. Even de tijd terugdraaien en opnieuw de situatie meemaken. Wat was er dan gebeurd?
Studio Maki presenteert de training Ready, Set, Again!; Een interactieve online training met  herkenbare filmfragmenten over miscommunicatie in lichaamstaal en bewustwording over wat jij naar de buitenwereld uitstraalt.

Assertiviteitstraining

Hoe kom ik voor mezelf op? Hoe zeg ik nee tegen een stagebegeleider? Hoe ben ik de baas van mijn eigen leerproces? Dit is een greep uit de vragen die binnen onze assertiviteitstraining aan bod komen. Middels actieve werkvormen leer je de theoretische handvatten meteen in de praktijk te brengen. Zo ga jij optimaal voorbereid het werkveld in!

Voeg je koptekst hier toe

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te verbeteren.