Training

Niet horen hoe het moet, maar ervaren hoe het kan.

Bij Studio Maki zijn specialisten werkzaam met verschillende kennis en kunde en zo ben je altijd voorzien van een geschikte trainer. Ook werken er verschillende trainingsacteurs die de deelnemers van nog meer oefenmateriaal kunnen voorzien. Wij zullen met je in gesprek gaan zodat de training aansluit bij het door jou beoogde doel.

Wat houdt het in?

Hoe introduceer je jezelf? Hoe sta je naast een patiënt die in een ziekenhuisbed ligt? Wat zijn aandachtspunten als je voor de klas staat? Hoe kom je zelfverzekerd over?

Zo maar wat grepen uit vragen die behandeld kunnen worden in de interactieve trainingen van Studio Maki. In de trainingen gaan de deelnemers aan de slag met praktische tools horend bij thema’s als sollicitaties, presentatie, weerbaarheid, team building en nog vele andere. 

Door de combinatie van specialisten werkzaam bij Studio Maki weet je zeker dat de training inhoudelijk, praktisch en uitdagend in elkaar zit. De specialist op het gebied van presentatie zal zich over de inhoud buigen, een ander over de interactie en weer een ander over de opbouw, om wat zijstraatjes te noemen. Zo wordt er verzameld, gecombineerd en gesleuteld totdat de meest effectieve training eruit komt rollen. 

Training non-verbale communicatie en feedback - ROC Friese Poort
Training non-verbale communicatie en feedback - ROC Friese Poort

Wat levert het op?

Deelnemers kunnen na een training direct aan de slag met de handvatten die ze aangereikt zijn. Ze hebben geëxperimenteerd met verschillende lichaamshoudingen, weten het verschil in uitstraling en hebben geoefend met een acteur om slecht nieuws te kunnen brengen. Kortom, met de praktische tips kun je de volgende dag al uit de voeten.

Samen zal er worden gezocht naar de kern van de training en zal er voor gezorgd worden dat deze optimaal aansluit bij wat jij voor ogen hebt.

Trainingsacteren Omgaan met weerstand – NHLStenden

 

Nieuwsgierig geworden, vragen of benieuwd naar de kosten? Neem, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op!

Schuiven naar boven