Rick Lammers

Neem contact op met rick!

"Soms is lachen gewoon het medicijn."

Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ervaren dat je niet de enige bent. Een avond lang vermaakt worden. Getroost worden, lachen, huilen, kwaad worden. Theater heeft het allemaal. Het maken, zien en ervaren van theater heeft alles in zich voor elk soort toeschouwer. Voor de toeschouwer die graag wil lachen en vermaakt wil worden is Rick de perfecte match.
Rick Lammers Bloem Kroon Foto

Zolang als Rick zijn ouders zich al kunnen herinneren is hij al aan het praten en mensen aan het vermaken. Dat werd serieus op het moment dat hij op 19 jarige leeftijd zijn MBO diploma behaalde aan de toneelschool in Groningen, het K.T.M. Noorderpoort. Na een kleine, eenjarige uitstap waarin hij zijn propedeuse Logopedie behaald heeft is hij snel teruggekeerd naar het vak theater door zijn Bachelor diploma te hebben gehaald bij Docent Theater aan de NHL. En al deze tijd is hij voornamelijk bezig geweest zich te ontwikkelen op het gebied van cabaret. Dit heeft hem als regisseur en schrijver bepaald geen windeieren gelegd. Zo is hij de mede-maker van de cabaretvoorstelling die het Leeuwarder cabaretfestival 2018 en het Groningen Studenten Cabaret festival 2019 heeft gewonnen en de finale heeft gehaald van Cameretten 2020. Hij weet hoe humor op een toneel werkt!

Soms is lachen gewoon het medicijn. Het maakt dingen lichter en bespreekbaar. Het verzacht en kan verbinden. Maar het belangrijkste, het is zo ongelooflijk lekker om helemaal slap te liggen.

Ontmoet onze andere teamleden

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te verbeteren.