Over Ons

Studio maki is...

een bedrijf waarin verschillende theaterprofessionals met elkaar samenwerken onder één koepel, vanuit hun eigen invalshoek en specialisatie. Iedere professional heeft de vrijheid om zijn werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. In onderlinge samenwerkingen wordt gewerkt aan innovatieve en op maat gemaakte producten en diensten waarmee uiteraard wordt ingespeeld op vragen en opdrachten uit het werkveld.  Daarnaast wil Studio Maki ook het werkveld verrijken door hun eigen producten te ontwikkelen en aan te bieden. Met hun innovatieve producten willen zij nieuwe markten aanboren om daar de kracht van ervarend leren te introduceren en te implementeren.

Studio Maki heeft namelijk als kernovertuiging dat iedereen het verdient om te blijven leren en zichzelf te blijven ontwikkelen en daarom bieden zij innovatieve ervaringen aan waarin iedereen tot leren kan komen op de manier die bij diegene past. Leren doe je als het je intrigeert. Ontwikkeling kan alleen als het bij je aansluit. Dit heeft pas effect als het raakt, omdat het dan beklijft. Daarom maakt Studio Maki innovatieve ervaringen op maat met een samensmelting van gaming, training en theater.

Specialisaties

Door onder één naam te werken, wordt er in een project vanuit meerdere specialistische invalshoeken gewerkt aan het op maat gemaakte product, waardoor kwaliteit gewaarborgd wordt.

Deze producten en specialisaties zijn onder te verdelen in drie pijlers:

  • Theater  
  • Training 
  • Gaming

Kortom: Studio Maki staat voor ervaringsgericht leren. Want als je ervaart, leer je meer.

Het Blijft Uit
Nvvt Pop-up Game

Individuele ontwikkeling

In alles wat we doen draait het om individuele ontwikkeling. Wij werken vanuit het persoonlijke contact en zetten onze toeschouwer/leerling/deelnemer altijd mentaal in beweging. Iedereen is uniek en heeft dus ook zijn voorkeuren voor leren. Daarom zet Studio Maki iedereen in zijn kracht, op de manier die bij hem past. Niet voor niets sluit dit aan bij verschillende didactische stromingen, zoals de verschillende leerstijlen van Kolb en de leerpiramide van Bales. Bij Studio Maki vinden we het belangrijk om vanuit een solide basis te werken. Dit houdt in dat aan al onze producten een gedegen onderzoek ten grondslag ligt.

Wat anderen zeggen

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te verbeteren.