Gaming

Je gaat op reis, verzamelt punten, kraakt codes en wint! En je leert ook nog wat.

Studio Maki maakt belevingen waarin je als kijker niet stil zit en kijkt, maar je daadwerkelijk onderdeel bent van en invloed hebt op wat er gebeurt. Je doet mee aan een interactieve reis waarin verschillende onderdelen van spel en theater ingezet worden om zo een specifiek (leer)doel te bereiken. Je maakt keuzes, vindt onderdelen en leert ondertussen over jezelf, je medespelers of bepaalde thematiek.
Wij zorgen ervoor dat dit een leerzame en leuke interventie wordt, door de deelnemers van A tot Z te begeleiden. Van de Acteurs die in het verhaal mee doen, tot de naZorg waarin we met de spelers bespreken hoe deze spelervaring hen zal helpen in de praktijk. Welke acties je uitvoert in een spel, kun je namelijk vervolgens herleiden naar hoe je dat in de werkelijkheid zou doen. Zodoende ontstaat er een veilige en leuke leeromgeving, ideaal voor subjectieve en kwetsbare thema’s. Daarnaast ook goed in te zetten voor teambuilding.

Online escaperoom

De geheime dienst is op zoek naar nieuwe medewerkers om voor de veiligheid te zorgen en dus undercover op missie te gaan. Jouw leerlingen doen een open sollicitatie. Hebben zij de skills die je nodig hebt om undercover op missie te kunnen gaan?

In deze online escaperoom zullen de spelers speuren, verbanden leggen en analyseren. Vanuit social media zullen ze erachter komen hoeveel ze te weten kunnen komen over iemand anders, zelfs over een geheim agent. Of lijkt dat maar zo…?

Voor een sfeerimpressie → Check onze teaser!

Nieuwsgierig naar onze online escaperoom? Of benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Online Escaperoom - Top Secret File

Na Florence en Virginia

Verpleegkundig leiderschap wordt gezien als een belangrijk thema binnen het verpleegkundig beroep. Maar wat houdt het precies in? Hoe heeft het goed uitvoeren van verpleegkundig leiderschap effect op de dagelijkse handelingen? En hoe draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg?
In “Na Florence en Virginia” gaat de speler aan de slag met deze vragen; Een speelse zoektocht naar het eigen gedrag binnen de verschillende onderdelen van verpleegkundig leiderschap en bijbehorende identiteit.

Gemiddeld beoordeeld met een 8,7/10! Reacties van deelnemers:

– “Door deze interventie weet ik beter wat verpleegkundig leiderschap inhoudt en hoe je hier als verpleegkundige mee om kan gaan.”

– “Door deze interventie hebben wij een beter beeld gekregen van onze kwaliteiten. Het was prettig dat we het van andere klasgenoten hoorden en dat draagt bij aan de groei van ons zelfvertrouwen. Doordat we met zijn allen hebben kunnen samenwerken middels een spel, kreeg je toch (ondanks dat het virtueel is) echt het idee dat je in de praktijk aan het werk bent. Wij hebben als klas nu een beter beeld gekregen hoe je je kwaliteiten in de praktijk laat zien.”

Screenshot Na Florence en Virginia

Huh? Gaming en theater?

Gaming en theater zijn wellicht niet twee onderwerpen die je direct zou combineren. Toch hebben ze meer gemeen dan op het eerste gezicht lijkt. Beide maken ze gebruik van de kracht van de verbeelding, nemen ze de kijker mee naar een andere werkelijkheid en raakt deze in vervoering.

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring te verbeteren.