Educatie

Van zelfverzekerd op het podium durven staan tot het experimenteren met Commedia dell’Arte… 

Bij Studio Maki werken verschillende theaterdocenten die les geven, workshops verzinnen en geven en educatiemateriaal ontwikkelen. We combineren didactische kwaliteiten met een flinke dosis creativiteit en actie, aangepast aan iedere mogelijke doelgroep. 

Wat houdt het in?

Je  leven lang leren, dat is tegenwoordig een veel gehoord motto en daar kunnen wij ons goed in vinden. Iedereen kan altijd nog wel ergens in bijgespijkerd worden. En mocht dat nou op het gebied van theater, CKV, theatergeschiedenis of rondom een voorstelling zijn, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Lesgeven Trainingsacteren – Noorderpoort

Wat levert het op?

Misschien ga je een voorstelling maken met ouderen, maar hebben de spelers een aantal basisvaardigheden voor op het toneel nodig. Of heb je een klas CKV-leerlingen en wil je met ze een bepaalde theaterperiode grondig verkennen. Of mocht je een voorstelling gemaakt hebben en daar een programma omheen willen… Bij Studio Maki kan het allemaal. Van de beginselen van toneelspelen tot diepgaande theatermethodiek, onze docenten weten iedere deelnemer op zijn niveau uit te dagen.

 

Nieuwsgierig geworden, vragen of benieuwd naar de kosten? Neem, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op!

Schuiven naar boven